Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

DTM: Így építik át Zanardinak a BMW-t

Az egész motorsportvilágot lázba hozta a nyár eleji hír, mely szerint Alex Zanardi augusztus végén vendégversenyzőként rajthoz állhat a DTM misanói futamán. A BMW-nek alaposan át kell építeni autóját.

0 Tovább

Felfedezők nyomában

Ötvennél is több csapat áll rajthoz szeptember 11-én az első Türkmén Desert Race-en - köztük ismert terepraliversenyzők és amatőrök is, akik mind azért érkeznek, hogy felfedezzék Türkmenisztánt. Elsősorban persze a Karakum-sivatagra kíváncsiak, hiszen az teljesen ismeretlen terep mindenki számára. A mezőny - soraiban a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettőssel - kelet-nyugati irányban szeli át az országot, öt szakaszt teljesítve.

0 Tovább

Hősies hatalomátvéteL

A Historic Endurance Rallying Organisation, röviden HERO, azaz hős nevű szervezet veszi át azon versenyek szervezését és működtetését, amelyek felett korábban az Endurance Rally Association (ERA) diszponált.

0 Tovább

F2: Végre véget értek a tömeges lefulladások

A Forma-2-es idény elejét nagyban befolyásolta, hogy az autók folyamatosan lefulladtak a rajtoknál. A problémát néhány hétvégén át gurulórajttal orvosolták, a magyar futamokon azonban minden visszatért a rendes kerékvágásba.

0 Tovább

MotoGP: Dovizioso már nem nézi Marquezt

Noha a MotoGP előző szezonjában Andrea Dovizioso volt Marc Marquez legnagyobb bajnoki ellenfele, az olasz lemaradása idén akkora a spanyol listavezetővel szemben, hogy már nem is számolgatja a pontkülönbséget.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek