Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Michelisz Norbert a Zöld Pokolban

Pénteken és szombaton a Nürburgring Nordschleifén versenyez Michelisz Norbert, akinek célja, hogy a Hyundaion belül megőrizze jelenlegi vezető szerepét. A büntetősúlyok miatt nincs könnyű helyzetben a márka.

0 Tovább

Alonso a sok pech után elfogadja a szerencsét

Fernando Alonso három alkalommal (2007, 2010, 2012) is az utolsó versenyen bukta el a Forma-1-es világbajnoki címet, így a sok balszerencsés verség után boldogan fogadta el a sorstól a szerencsés Le Mans-i diadalt.

0 Tovább

Tanak is, Sordo is örülhetett

Legutóbb, Portugáliában még csak futamot nyert az észt Ott Tänak, most, Szardínián viszont az összetettbeli vezetést vette át, noha ezúttal Daniel Sordo győzött.

0 Tovább

Lopez elsírta magát a Le Mans-i vereség után

Drámai véget ért az idei Le Mans-i 24 órás viadal, mert a versenyben végig kényelmesen vezető 7-es rajtszámú Toyota a végén defektet kapott, és kétszer is a boxba kellett evickélnie. A győzelmet elveszítő Jose Maria Lopez nem bírt könnyeivel.

0 Tovább

A fejvédő glória helyett a pajzsé a jövő?

A Red Bull által kifejlesztett "aeroscreen" jövőre debütál az IndyCarban, és Scott Dixon szerint az esztétikailag is kellemesebb élményt nyújtó fejvédő eszköz idővel az F1-ben is leválthatja a glóriát.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek