Afrika számukra „az igazi”

Afrika az ő igazi terepük. Mert bár ott hatalmas akadályokkal találja szembe magát az ember, azokat leküzdeni igazi dicsőség. Pláne egy olyan kilenctonnás monstrummal, mint amilyen az MAN.

Darázsi Zsolt és Szalai Norbert több mint egy évtizede rója a kilométereket világ különböző sivatagjaiban, s januárban újra a Szahara lesz a páros ellenfele - az Opel Dakar Team kamionversenyzői egyrészt hátvédként szolgálnak majd a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős mögött, másrészt vívják a maguk csatáját a monstrumok között az Africa Race-en.

0 Tovább

Monteiro örül a Micheliszt megillető díjnak

AZ FIA többi versenysorozatához hasonlóan múlt héten a túraautó-vb (WTCC) összetett legjobb három helyezettje is megkapta a nekik járó díjat - többek között Tiago Monteiro is, aki vitatott körülmények közepette csente el Michelisz Norberttől a harmadik helyet.

0 Tovább

Egyre vonzóbb lehetőség a japán Super Formula

A Formula-1-be vágyó fiatalok közül egyre többen választják a japán Super Formula-sorozatot abban az esetben, ha a juniorkategóriák megnyerése után nincs számukra hely a csúcskategóriában. A GP2-es bajnok Pierre Gasly is ott köthet ki.

0 Tovább

Egy pocsék idény után is maradok a csapatnál!

,Oliver Webb nem hagyja ott a WEC-t, még annak ellenére sem, hogy a csapata nem úgy teljesít, ahogy azt ő szeretné. A 2016-os idény nagyon nem jött össze a ByKolles istállónak, hiába voltak nagyok az elvárásaik.

0 Tovább

Rossi még a WRC-s Sordót is legyőzte raliautóval

A MotoGP élő legendája, Valentino Rossi ismét bebizonyította, hogy négy keréken is pokolian gyors, hiszen a hétvégén legyőzte a rali-vb-n szereplő Dani Sordót a hagyományosan megrendezendő Monza Rally Shown.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek