Lakatot tettek a MotoGP-sztár szájára

Egyre nagyobb a feszültség a MotoGP-ben szereplő Yamaha és a csapatot jövőre elhagyó Jorge Lorenzo között, a japánok ugyanis a szezonzáró és az év vége között egyetlen ducatis tesztet engedélyeznek a spanyol sztárnak, amelyről még csak nem is nyilatkozhat majd a médiának.

0 Tovább

Nagy dobásra készül a tehetséges magyar tinilány

Gőzerővel zajlanak a tárgyalások a 15 éves Keszthelyi Vivien jövőjével kapcsolatban, aki zsenge életkora ellenére máris szép sikereket ért el a versenypályákon, 2017-ben pedig már egy igazán nívós sorozatban bukkanhat fel.

1 Tovább

 Amerika új csillaga? – Interjú a 16 éves Nate Stacyvel

Bár a GT autózás hazánkban nem igazán nőtte ki magát és nincs széles rajongótábora, a tengerentúlon töretlen a sikere. A Pirelli World Challenge ifjú pilótája Nate Stacy most betekintést enged ebbe a világba.

0 Tovább

Még egy ellenféllel kevesebb Michelisznek: a Lada is kiszáll a WTCC-ből

A Citroen távozása után újabb érzékeny veszteség éri a túraautó-vb (WTCC) mezőnyét, az idény végén ugyanis az elmúlt években szépen fejlődő Lada is elhagyja a sorozatot. Ez azt jelenti, hogy mindössze két gyári alakulat, a Honda és a Volvo marad.

0 Tovább

A műsorvezető, aki megkapta a világ legnagyobb autósműsorát - Rory Reid interjú

Amikor az embernek lehetősége van arra, hogy interjút készítsen napjaink egyik legkarizmatikusabb, és legtehetségesebb műsorvezetőjével, akkor nem habozik, egyből megragadja a lehetőséget. Rory Reid az új Top Gear stáb egyik üde színfoltja.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek