Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépségek és nehézségek – célban a csapat

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős majd' tízezer kilométernyi autózás után - amelyben voltak jobb, rosszabb, könnyebb és borzalmasan nehéz napok is - megérkezett a Silk Way rali céljába, a háromezer éves Hszianba. A pilótát arra kértük, értékelje az elmúlt, valamivel több mint két hét történéseit, amelynek végén a 19. helyen gurulhatott át a céldobogón az Opel Mokkával.

0 Tovább

Ami megtörténhetett, megtörtént


Kalandos nap volt - ami megtörténhetett a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettőssel, az meg is történt a Silk Way rali utolsó előtti napján, amelyről estére kiderült, hogy valójában az utolsó volt. Az Opel Dakar Team kettőse a 20. helyen végzett a szakaszon, az összetettben pedig a korábbi időbüntetés miatt (amit azért kapott, mert technikai gondja miatt kénytelen volt kijönni a pályáról és kihagyni GPS-pontokat) a 19. helyen fejezte be ezt a hosszú, rettenetesen nehéz, ugyanakkor gyönyörű versenyt.

0 Tovább

WTCC: Lázadnak a versenyzők a defektek miatt!

A versenyzők szerint a WTCC gumiszállítójának ki kellene vizsgálnia idei termékeit, mert mostanában olyan eseteknek is rendre defekt a vége, melyeket korábban simán megúsztak. Michelisz Norberten kívül Nicky Catsburgot és Tiago Monteirót is sújtják a gumiproblémák.

0 Tovább

Folytatódik a fesztiválok sora

A nyári fesztiválok sora, legalábbis az autók tekintetében és legalábbis Nagy-Britannia területén a Classic Nostalgiával folytatódik Shelshey Ealsch lankáin.

0 Tovább

Féktelenül


Gyönyörű tájakon autóztak. És ez még akkor is ámulattal töltötte el őket, ha ez volt az idei Silk Way rali legnehezebb napja. Ezúttal ugyanis hegynyi magas, úgynevezett katedrál-dűnéket mászott meg a mezőny a Góbi sivatagban.
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 16. helyen ért célba a szakaszon, amelynek nagy részét fék nélkül teljesítette - ez adott némi plusz feladatot az Opel Dakar Team párosának.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek