WTCR: Teljes Micheliszék mezőnye

Utolsóként a kétszeres brit túraautó-bajnok James Thompson is csatlakozott a WTCR mezőnyéhez, így teljes a nevezési lista. A Hyundai-jal száguldó Michelisz Norbertre elképesztően nagy kihívás vár az erős ellenfelek miatt.

0 Tovább

Andretti: Az F1 példát vehetne az IndyCarról

A Forma-1 1978-as világbajnoka, Mario Andretti úgy véli, a sorozat nagy lehetőséget szalasztott el, amikor a 2017-es szabályváltozások során nem az IndyCarhoz hasonlóan módosította az autókat.

0 Tovább

Monteiro még mindig képtelen a visszatérésre

Michelisz Norbert korábbi csapattársa, a tavaly óriási balesetet szenvedett Tiago Monteiro még mindig nem térhet vissza a versenyzés világába, pedig aláírt szerződése van a WTCR-ben szereplő Boutsen Ginon csapattal.

0 Tovább

Át a Boutsen-sikánon

Mindig is szoros kapcsolat volt Zolder versenypályája és Thierry Boutsen között, ami azzal folytatódik, hogy immár a belga versenyzőről nevezték el az egyik sikánt.

0 Tovább

Rossi: Öreg vagyok? Jogos kérdés!

Valentino Rossi nem sértődik meg azokon a megjegyzéseken, melyek azt firtatják, lehet, hogy túl öreg már a MotoGP-s szerepléshez. Az olasz klasszis szerint azonban a pályán nyújtott teljesítmény számít, amibe még mindig nem lehet belekötni.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek