Teszt a lelke mindennek!


Az Opel Crossland X már úton van a Le Havre-i kikötőbe, ahol behajózik Dél-Amerikába, hogy időben megérkezzen a 40. Dakar-rali januári rajtjára, de téved, aki azt hiszi, hogy "kipróbálatlanul" kelt útra.

0 Tovább

Húszpercnyi tömény autózúzás – Makaó áldozatai

A legendás makaói pálya ezúttal is hű volt önmagához, és tucatjával szedte áldozatait a WTCC-től kezdve a GT-n át a Forma-3-ig. A szűk utcai aszfaltcsíkon annyi baleset történt a hétvége során, hogy mindez egy húszperces videóba is alig fért bele.

0 Tovább

Szalayék elindultak a Dakarra!

A Hősök terén, ahogy az már lenni szokott pillanatok alatt nagy csődület támadt a csapat körül. Először csak a hatalmas szervizkamion és a tréleren csillogó-villogó, vadonatúj versenyautó, a különleges formájú Opel Crossland X látványa vonzotta oda a turistákat, majd meglátták, hogy ott vannak a versenyzők is, akik a nagy kalandra, a sivatagi show-ra készülnek.

0 Tovább

Szép hely jár a junioroknak is

A Formula Junior-kategória élethosszánál sokkal nagyobb történelmi jelentőségének megfelelő helyet kap a 2018-as Autosport International Show-n.

0 Tovább

Őrült utolsó kör – elképesztő izgalmak az F3-ban

Nem mindennapi befutót hozott a legendás F3-as makaói futam, a győzelemért harcoló két versenyző ugyanis egyaránt kicsúszott az utolsó kanyarban, így a diadal a nevető harmadik Dan Ticktum ölébe hullott.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek