Három millió a károsultaknak

Nyilvánvalóan a professzionális sportolóknak is van szívük: a mexikói Sergio Pérez három millió pesót ajánlott fel hazája földrengés-károsultjainak.

Kedden több mint kétszázan veszítették életüket Mexikóvárosban, ahol a földrengéstől épületek dőltek össze és a rezgések a szomszédos területekre is kiterjedtek.

„Nagyon aggódom amiatt, amit az otthoniaknak át kell élniük mostanság – nyilatkozta Pérez. – Ez az egység ideje!“

A Force India Formula–1-es csapatában versenyző Pérez ezért három milió pesót ajánlott fel, továbbá Instagram-posztban jelentette be, hogy a korábban az ő pályafutását is támogató, ugyancsak mexikói üzletember, Carlos Slim is hozzájárul a károsultak megsegítésére létrehozott alaphoz.

Pérez egyébként nemrég hosszabbított a Force Indiával, amely tagjaként nemsokára haza is tér, hoszen október 27. és 29. között rendezik majd a Mexikói Nagydíjat.

0 Tovább

Hungaroring Classic: A visszaszámlálás elkezdődött

Kecses Lotusok, vidám Bogarak és elegáns Mercedesek sorakoztak egymás mögött a Duna partján - mind-mind a hatvanas, hetvenes évekből, s mind tökéletes állapotban.

0 Tovább

A világ Rossi (törött) lába előtt hever

Valentino Rossi mindössze három héttel lábtörése után rajthoz állt a MotoGP aragóniai futamán, és csodával határos módon az előkelő ötödik helyen végzett. A motoros klasszis hőstette előtt még a riválisok is mély tisztelettel adóztak.

0 Tovább

1.6 millió font és átalakul a múzeum

1.6 millió fontból újítják fel a kétszeres Formula-1-es világbajnok Jim Clark múzeumát.

0 Tovább

Loeb öt év után murván tesztelt a Citroennel

Egy lépéssel közelebb került Sébastien Loeb ahhoz, hogy visszatérjen a WRC-be, a napokban ugyanis sikeres murvás tesztet bonyolított le a Citroennel. Bár a francia klasszis még nem döntött jövőjéről, rajongói bizakodhatnak.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek