Olykor-olykor előfordul, hogy két versenyző a pillanat hevében ököllel próbálja lerendezni a vitás ügyeket, az viszont egészen egyedi, hogy egy szurkoló támadjon az autójából kikászálódó pilótára. A NASCAR-ban viszont ez is megtörténhet.

 

Nagy izgalmakkal zárult a Monster Energy NASCAR Cup Series versenye a Martinsville Speedwayen, ahol Denny Hamiln egy elkeseredett előzési kísérlet során egyszerűen kilökte az addig élen álló Chase Elliottot.

Az eset nem maradt következmények nélkül, és a joggal dühös Elliott már a levezető körön egyértelmű jelét adta dühének, amikor nemes egyszerűséggel a falhoz szorította ellenfele autóját, majd a volán mögül kikászálódva verbális formában folyatódott a csörte.

Noha kettejük csetepatéja nem fajult tettlegességig, egy mérges szurkoló megpróbált ököllel elégtételt venni, és ha az illetékesek nem fogják le, valószínűleg le is kever egy-két pofont Hamlinnek.

Hogy a néző miként keveredett a pályára, az rejtély, mindenesetre Hamlin nagy megkönnyebbüléssel fogadta, hogy végül nem kellett megvédenie magát a nála jóval nagyobb Elliott-szurkolóval szemben…