Michelisz Norbert igyekszik versenyzőként és édesapaként is helytállni, ezért amikor eljön egy versenyhelyszínről, azonnal családjához siet, amely nemrég négytagúvá bővült.

 

Korábban száz százalékban a versenyzés tette ki Michelisz Norbert mindennapjait, kislányai születésével azonban változtak életében a prioritások.

Noha igazi profiként továbbra is minden idegszálával arra koncentrál, hogy a pályán kiemelkedő eredményt érjen el, a versenyhétvégék után már családapaként igyekszik minél jobban helytállni. Ezért például a zandvoorti megméretés után is azonnal közúti autóra cserélte versenyautóját, és meg sem állt egészen Pécsig.

„Egy néhány hetes és egy alig több mint egy éves babával a fedélzeten alig vártuk, hogy Zandvoort után legyünk, mert most van egy hosszabb szünet a bajnokságban, és most van lehetőségünk igazán megélni, hogy nemrég négyfősre bővült a kis családunk.”

„A gondolataim és az időm jelentős részét Mirának és Emmának szentelem ezekben a napokban, és Johanna nevében is bátran mondhatom, hogy hihetetlenül élvezzük életünknek ezt a szakaszát. Mira már abba a korba ért, hogy jár és igényli a mozgást, úgyhogy sokat sétálunk, sok időt töltünk a játszótéren, ahol ismerkedünk a hasonló korú gyerekekkel.”

„Emma is gyönyörű szép baba, és bár az éjszakáink igen kemények, hosszúak voltak, az utóbbi egy-két napban már tudtunk rendesen aludni. Sok segítséget kapunk a két nagymamától is, így mindenkire jut kellő energia és idő. Boldogok vagyunk, azt hiszem, most ez a legfontosabb.”

A túraautó-vk küzdelmei június 23-án folytatódnak Portugáliában, ahová Michelisz a bajnokság nyolcadik helyezettjeként utazik.