Óriási megtiszteltetés érte Keszthelyi Vivient, a 16 éves autóversenyző ugyanis a jövőben első magyarként annak a mozgalomnak a tagjaként oszthatja meg tapasztalatait a fiatalokkal, amelyet Susie Wolff indított el.

 

A „Dare to be different”, azaz „Merj más lenni”  nevet viselő nemzetközi program - amely több, az autósportot támogató nagy nemzetközi vállalat mellett a Forma-1- es csapatok teljes támogatottságát is élvezi - célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a fiatal nőknek, lányoknak, akik az autósport bármilyen területén képzelik el jövőjüket, akár pilótaként, versenymérnökként, vagy csapatvezetőként.

Ennek a világszerte immáron 600 taggal rendelkező mozgalomnak a németországi rendezvényén tart előadást Keszthelyi Vivien, aki október 12-én, csütörtökön Hockenheim mellett, a Walldorf gokartpályán mesél majd saját tapasztalatairól, pályafutásáról a meghívottaknak.

A mozgalom az ilyen és ehhez hasonló programok segítségével enged betekintést, s nyújt segítséget a fiataloknak.

A debreceni születésű versenyző a reggeltől egészen kora délutánig tartó program keretén belül beszél majd az Audi tehetséggondozó akadémiáján eltöltött eddigi két évről is. Ezen kívül kiállítják az Audi TT Cupban használt, 7-es rajtszámmal ellátott autóját, versenyoverallját és sisakját is.

Keszthelyi Vivien egy nappal az előadást követően már a Hockenheimringen szerepel majd a TT Cup utolsó állomásán.