A thruxtoni pálya ötvenedik évfordulója alkalmából rendezett történelmi motorsportfesztivál olyan jól sikerült idén, hogy jövőre jön az ismétlés – még nagyobb és még izgalmasabb formában.

 

A thurxtoni pálya tulajdonosa és a klasszikus autók versenyeit szervező Historic Promotion összefogott, hogy az idei „ötvenes buli” után még nagyobb körű történelmi fesztivált rendezzen.

A tervek szerint felvonulnak háború előtti versenyautók, klasszikus túraautók, valamint megrendezik a Woodcote Trophyt és a Stirling Moss Trophyt is.

Az eseményt szervező Duncan Wiltshire úgy véli, az idei ötvenéves ünneplés után rá tudnak tenni még egy lapáttal:

„Óriási siker volt az idei ünnepség, és örültünk, hogy már annak is részesei lehettünk. A Historic Promotion máris nagyon örül, hogy a pályával szoros együttműködésben jövőre megrendezze a Thruxton Motorsport Celebrationt.”

„A célunk, hogy minden tapasztalatunkkal és lelkesedésünkkel segítsük az eseményt az ország egyik legtörténelmibb versenypályáján.”

A thruxtoni létesítmény ügyvezető igazgatója, Bill Coombs szintén azt reméli, hogy sikerrel rendezik meg a júniusi eseményt:

„Emlékezetes jubileumi évet zártunk Thruxtonban különleges események egész sorával, amelyekkel kapcsolatban pozitív visszajelzéseket kaptunk a látogatóktól."

"Gazdag történelmünk inspirált minket, hogy a megalkossuk a Thruxton Motorsport Celebrationt. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő években ez lesz az egyik legnagyobb nyári esemény a régióban.”