Fantasztikus promóciós videóval vezették fel a közelgő Adelaide Motorsport Festivalt: az esemény előtt klasszikus F1-es járgányokkal száguldoztak a legendás aszfaltcsíkon.

 

Benetton B186, Footwork FA15, Arrows A21 – klasszikus idők klasszikus járgányai, amelyek egy nem kevésbé klasszikus pályán száguldoztak, ráadásul éjszakai körülmények között.

A fantasztikusan látványos eseményt az Adelaide Motorsport Festival felvezetéseként ejtették meg az Ausztrál Nagydíjnak hosszú évekig helyt adó városban, és a végeredmény valóban lenyűgöző lett. Tim Possingham, az esemény főszervezője igazán büszke rá, hogy le tudták forgatni ezt a nem mindennapi promóciós videót:

„Egyetlen lehetőségünk volt. Szó sem lehetett arról, hogy újra meg újra rögzítsük a jeleneteket, mindent azonnal jól kellett csinálnunk. Például minden felvételünk elveszett, amelyeken szemből rögzítettük az autókat, amikor a forgatás felénél esni kezdett az eső, és az egyik autó még váltóhibát is szenvedett."

"Ezek a kocsik amilyen látványosak, olyan összetettek is, úgyhogy szerelők egész brigádja dolgozott azon, hogy minden rendszer megfelelően működjön rajtuk. Talán mondani sem kell, hogy ezek járgányok nemigen tolerálják, ha folyamatos megállást és újraindítást, mert arra tervezték őket, hogy megállás nélkül száguldjanak velük. Szerencsések vagyunk, hogy össze tudtuk hozni mindezt.”

A fesztivált december 7-10-ig tartják Adelaide-ben.