A világhírű Take That-zenekar egyik alapembere is versenyautóba ül majd a Silverstone Classicen.

 

Mindjárt itt van a Silverstone Classic, amelyre július 28. és 30. között kerítenek sort.

Az eseményen részt vesz majd egy sor celebritás is, például a Take That zenekar három állandó tagjának egyike, Howard Donald.

A Manchesterben alapított, az Egyesült Királyságban 12 number one-számot és 7 legkelendőbb albumot produkáló banda tagja, Donald hatalmas veteránautó-rajongó, és a klasszikus autócsodáknak fenntartott versenyek rendszeres látogatója.

Ő maga azonban a mostani Silverstone Classicen debütál majd versenyzőként, Noha már 49 éves: Austin 30-assal és 35-össel indul majd a prosztatarák elleni figyelemfelhívásért indított futamon.

„Ideges is vagyok, meg izgatott is, hiszen ez lesz az első versenyem, de biztos jó! – nyilatkozta Donald. – Sok versenynapon jártam már, és mindig feltettem magamnak a kérdést, hogy én miért nem versenyzem? Hát most fogok! 

Nézni és versenyezni azonban nagyon különböző dolgok, főleg, hogy olyan autót vezetek majd, amilyet még nem. YouTube-on utánanéztem a kocsiknak, és nagyon szépek. Én pedig versengő típus vagyok, de mások pedig tapasztaltabbak és gyorsabbak is lehetnek…“