Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ducati: ez már kész bukás?

ducati motogp lorenzo doviziosoAz olaszok egyik versenyzője sem ért célba Argentínában. Jorge Lorenzo az első kanyarban esett el, Andrea Doviziosot pedig a 15. körben lökte ki Aleix Espergaro. Nem csoda tehát, hogy egyikük sem volt túl boldog és az istállóért szurkolók félve várják a hétvégi amerikai versenyt.

0 Tovább

Lorenzo Vinalesről: ,,Mintha csak magamat látnám”

motogp maverick vinales yamaha motorsport világbajnokságEz a kép még a régi gyártóval Vináles mellén készült, de most már minden más. Mint azt már mindenki tudja a Yamaha azután igazolta le Maverick Vinalest, hogy Lorenzo 8 év után úgy döntött otthagyja a japánokat és inkább Ducatival versenyez tovább. A spanyol pedig kapva kapott az alkalmon és rögtön egy győzelemmel kezdett új csapatánál, ráadásul az előszezoni teszteken sem akadt ellenfele.

0 Tovább

2018-ban új helyszín is lesz a MotoGP-ben? 

motogp helyszín új 2018 versenynaptárThaiföld és a királykategória vezetősége komoly tárgyalásokban áll egy esetleges thai forduló beiktatásáról. A pontos helyszín a Chang International Circuit lenne Buriram városában, ahol már korábban és most is rendeznek a Dorna által "kezelt" versenyt, méghozzá a Superbike-sorozat futamait.

0 Tovább

Rossi lemaradt? Miről beszéltek? 

rossi vale motogp motorsport kilencszeres világbajnok yamaha katar harmadikSzinte ezt kérdezi Silvano Galbusera az olasz versenyző csapatfőnöke. A vezető szakember szerint a Doktor, tehát Rossi sokkal gyorsabb lesz a következő versenyeken. Lehet valami igazsága, mert az egész mezőnyt, sőt a világot meglepte, hogy Valentino Rossi a 10. helyről rajtolva feljött - erőből - a harmadik helyre a hihetetlenül izgalmas idénynyitón Losailban.

0 Tovább

Vinales: esélyes vagyok!

MotoGP spiler tv vinales rossi marquez mezei dániel talmácsi gáborMaverick Vinales úgy érzi, hogy a bajnoki cím egyik esélyeseként nagy a nyomás rajta de ő ehhez már hozzászokott, hiszen a MotoGP előszezoni tesztjeit simán nyerte, négyből négyszer összesített elsőként zárva. Persze a puding próbája az evés, de úgy tűnik nehéz lesz elvenni a fiatal spanyol étvégyát.

0 Tovább

motorsport

blogavatar

Minden, ami motorsport!

Utolsó kommentek