Hihetetlen jelenetek zajlottak le hétvégén a 500 Milhas de Kart gokartversenyen Brazíliában, ahol egy ütközés után az egyik versenyző ököllel vett elégtételt ellenfelén, akit a földre teperve hosszú másodperceken át püfölt. Felipe Massát megrázták a történtek.

 

Verekedésig fajult egy jó hangulatúnak indult gokartverseny Brazíliában, ahol olyan sztárok is a mezőnyt erősítették, mint Felipe Massa vagy Rubens Barrichello.

A Massa csapatában versenyző Rodrigo Dantas a második helyen haladt, amikor Tuka Rocha nagy erőkkel kezdte támadni őt. Több előzési kísérlet után Rocha végül kilökte ellenfelét, ám végül mindketten a gumifalban végezték.

Dantas ezt képtelen volt elviselni, ezért földre teperte Rochát, és riválisa sisakrostélyát felhajtva hosszasan püfölte áldozatát. A verekedésnek csak a biztonsági személyzet tudott véget vetni, Massa pedig kénytelen volt csapattársa miatt magyarázkodni:

„Nagyon szomorú helyzet, és még szomorúbbá tesz a tény, hogy az én csapatom is belefolyt. De nem rajtam múlt, én épp versenyeztem, ennek ellenére bocsánatot kérek, mert még sosem láttam hasonlót pályafutásom során. A versengés mindig nagy a pályán, de sosem fajul el ennyire.”

A megméretést végül Rubens Barrichello csapata nyerte meg, amelyben a korábbi F1-es versenyző fia, Dudu is szerepelt. A veterán brazil érzelmesen nyilatkozott a diadal után:

„Különleges és káprázatos élmény volt a fiammal megnyerni ezt a versenyt. Nagyon szeretem, és szeretnék neki gratulálni, remek munkát végzett.”