A Silverstone Classicre százezernél is több embert várnak, akik különleges autó- és alkatrészgyűjteményből is válogathatnak majd.

 

Egyre csak fejlődik a Silverstone Classic, amelyre idén július 20–22. között kerül sor, méghozzá profi „zsibvásárral“ a helyszín közepén.

A Silverstone Classic vezetősége ugyanis megegyezett az AutoClassics nevű céggel, amelynek fő profilja éppen az, hogy az autógyűjtőknek segít megtalálni életük modelljét, és ha szükséges, akkor természetesen alkatrészeket is szolgáltat ezekhez a megvásárolt darabokhoz.

Ezzel a mostani szerződéssel azt is vállalta az AutoClassics, hogy gyakorlatilag páratlan gyűjteményből árul majd csodákat Silverstone közepén, merthogy a pálya belsejében kap majd helyet a standja és a lerakata.

„Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy mi lehetünk a Marketplace-partnerei a Silverstone Classicnek – nyilatkozta formálisan az AutoClassics igazgatója, Ben Caspary. – A SIlverstone Classic közönsége annyira sokszínű, hogy mindenki talál valamit magának, úgyhogy ez a tökéletes partnerség.

Igyekszünk a legnagyszerűbb gyűjteménnyel érkezni, továbbá igyekszünk az ügyfeleinket ellátni hírekkel, információkkal és mindennel, amire szükségük lehet.

Annyi mindent azonosan csinálunk a Silverstone Classickel, hogy megosztozhatunk az autósport iránti lelkesedésünkön is.“

Eközben már árulják a Silverstone Classic jegyeit, egységesen 45 fontos áron, amiért cserébe viszont a rendezvény szellemiségének megfelelően mindenhova be lehet jutni a paddocktól a koncertekig.