Idén az április 6-7-i hétvégén rendezik meg a mindig népszerű Goodwood Members’ Meetinget, amelyen ezúttal nem kevesebb, mint 11 Le Mans-i abszolút vagy kategóriagyőztes teszi majd tiszteletét.

 

A Goodwood Members’ Meeting szervezői szokás szerint mindent megtesznek azért, hogy minőségi eseményt varázsoljanak az érdeklődőknek, és úgy tűnik, ezúttal sem okoznak csalódást, hiszen egy sor igazán nagy kaliberű versenyző fogadta el meghívásukat.

Az április 6-7-i hétvégén 11 kiváló pilóta jelenik majd meg, akikről kivétel nélkül elmondható, hogy nagyot alkottak a Le Mans-i 24 órás viadalokon. Ott lesz az eseményen többek között Neel Jani, Alex Wurz, Hans-Joachim Stuck és Guy Smith is. Utóbbi máris izgatottan készül a megméretésre:

„Már alig várom a Goodwood Members’ Meetinget. A Festival of Speeden jó néhányszor szerepeltem már a Bentleyvel – mindig fantasztikus a rendezvény. A goodwoodi pályán viszont még nem versenyeztem, tehát azon viszonylag kezdőnek számítok.”

„De igazi old-school pályáról van szó, amelyen van néhány fantasztikus, gyors kanyar, szóval mindig jó versenyeket láthatunk rajta. Pályaversenyzésben még nem vettem részt történelmi autókkal, ralin viszont igen, ami nagyszerű volt.”

„Most a Gerry Marshall Trophyban versenyzem majd, amelyről csak jókat hallottam eddig. Nagyszerű érzés lesz élőben látni azokat a klasszikus versenyautókat, amelyeket kisgyerekként csodáltam.”

A 11 részt vevő Le Mans-i sztár:

Richard Attwood
Romain Dumas
Neel Jani
Tom Kristensen
Jochen Mass
Emanuele Pirro
Dieter Quester
Guy Smith
Hans-Joachim Stuck
Darren Turner
Alex Wurz